Navigata

Sammen er vi sterke

Om det er noen der ute som har en opplevelse på godt og vondt så send det gjerne på mail til [email protected] med ditt navn.

Så legger jeg det ut her da det er viktig å få disse opplevelsene nedskrevet.

Jeg var i møte med Nav Søgne og der fikk jeg en overraskelse når det gjelder §.

Dette var med leder og en person til,men da jeg kom inn på paragrafer fikk jeg til svar fra leder : Dette kan jeg ingenting om så dette må du ta med min underordnet....

Så hva forventer de av brukere da de ikke engang setter seg inn i lover og paragrafer som leder.....Rett og slett helt uhørt!

May Brit Jensen

NAV har uttalt at de skal svare på henvendelser innen 3 dager tror jeg. Dette er iallefall beskrevet der hvor man henvender seg til dem via "Min side" . Jeg har henvendt meg en rekke ganger der, og joda de kommer med en tilbakemelding innenfor tidsfristen, men hva skriver de ? Jo at det har mottatt henvendelsen og sendt den videre i systemet !!! Og deretter blir det taust. Hva er det for et system ?? Rett og slett å holde folk for narr...hvor dumme går det an å tro vi er !!??

Kjell

 Jeg har skrevet det før,men gjentar:,,første gang jeg spurte om utfylling av meldekort,ja..da fikk jeg som svar :..har du aldri fylt ut en tippekupong,så meld deg på et kurs vi har.Det var drøyt ..

Dette er fra et medlem på facebook

En liten morsom en, som en venn fikk i dag :)
Han er Norsk å prater Norsk (riktignok fra Dovre)
også klarer dem å sende denna

Fikk sms fra NAV i dag.

...

"Hei.Du har fått tilbud om plass på jobbklubb som starter i dag.
Det viser seg at du dessverre ikke kan begynne på tiltaket pga språket.All undervisning vil foregå på Norsk.
Hilsen NAV Sortland!"

Det kom inn en på Nav Kristiansand som kun hadde spørsmål ang uføretrygd men der fikk han til svar det hadde de ikke folk der som kunne svare på? Da han spurte for andre gang ble vedkommende ansatt ved nav irritert og svarte at det kunne de ikke hjelpe med og at han måtte ringe for å få svar.....Dette er vel det største Nav kontor i Norge vi snakker om....Makan....

En medarbeider ringer nav og får denne kommentaren : "hører ikke hva du sier men samma det... "

Medarbeider ber da om og snakke med aktuelle saksbehandler og blir satt på vent.

Så kommer samme nav ansatt og gir til svar : "han har kvelda og er tilbake imorra"

Dette er faktisk en person du skal oppgi ditt person.nr til......

Jeg er aleine mamma til to barn. Får kun barnetrygd for to barn. Alt annet jeg har søkt om får jeg avslag på. Barnefar er Tyrkisk statsborger, og bor der. Nav mener noe helt annet. Når jeg fikk minste mann, klarte Nav å rote vekk papirene på foreldrepenger, jeg må betale tilbake til arbeidsgiver over fire mnd+renter. Har vært sm over et år nå, nav har frfremdeles ikke sett på søknad om arbeidsavklarings penger. Når jeg ringer eller møter opp på nav kontoret, sier de alltid forskjellig, og den ene er mer ufordragelig enn den andre. Trodde nå jeg hadde samme rettigheter som andre aleine foreldre. Jeg vet ikke hva jeg har gjort feil jeg. Jeg er så utrolig lei hele Nav!

Veronica: Klart du har samme krav bare forlang alt skriftlig så endrer de nok på dette


30/03-15

Fikk før helgen beskjed av min saksbehandler om å søke uføretrygd, levere søknad elektronisk og også på papir.
Har prøvd å levere elektronisk gjennom hele helgen men har bare fått feilmelding.
Ringte nå NAV servicesenter for å melde fra.
Hun svarte så kjekt at dette kom til å gå bra, hun skulle lose meg gjennom det.
Etter å ha prøvd både lenge og vel, fant hun ut at hun måtte kontakte noen andre....
Det viser seg at de har fjernet denne muligheten foreløpig for å prøve å finne et bedre system.
Dette er ikke navkonsulenten opplyst om, de som sitter på NAV servicesenter vet ikke om det, og sist men ikke minst vi som brukere blir ikke opplyst om dette når vi prøver.

Trude Marie Finden Otterstad Medlem Navigata på Facebook

Dette kom fra et medlem og det må jo slå alt...


Akk å stønn, brev fra Nav i dag som må ha ny legeerklæring på at Thomas fortsatt har Downs syndrom .Om ikke mister Thomas stønaden sin. Hmmm...e d en tilstand som plutselig forsvinn? ??

Så må d dokumenteres kor lang tid han bruke på å stå opp,på bade,på do, ka han treng hjelp til, kem som hjelpe han. For ca 3 år sida skreiv æ tre A4 side om livet sammen med Thomas.Det her e snakk om hjelpestønad, å hadde Ikkje dem fått inn papiran til 8/5 stoppe utbetalinga. Å d her har vi sendt inn ca vært 3. år sida han va født. Kjenne æ blir frustrert forbanna å lei.Men må pent bare sende inn DOKUMENTASJON På hans tilstand Ikkje sykdom som Nav skriv